sportski magazin

/
/
Dejan Stevović – promocija knjige Neponovljivi

KAKO JE PROTEKLA PROMOCIJA STEVOVIĆEVE KNJIGE „NEPONOVLJIVI“?

Neponovoljiv dan u Prletovom kafiću

Dragi prijatelji i čitaoci „Praštanja uspeha“, u našoj popularnoj rubrici „Iz pera doajena“ objavljivali smo zaista originalne i neponovljive tekstove Dejana Stevovića, urednika u „Sportskom žurnalu“, vrsnog novinara koji na poseban način prati i piše o najuspešnijoj srpskoj reprezentaciji svih vremena – o našim fenomenalnim vaterpolistima. Na sreću čitalaca našeg internet magazina, imali smo priliku da se upoznamo sa nekoliko maestralnih tekstova Dejana Stevovića, ekskluzivnih razgovora, eseja, novinarskih priča, zanimljivih zapisa zapisa… Pred Novu godinu uvaženi doajen našeg sportskog novinarstva najavio je, upravo u „Praštanju useha“, novu reprezentativnu knjigu o vaterpolistima Srbije, olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima, a koju je nazvao „NEPONOVLJIVI“, što zaista oni i jesu u istoriji, ne samo srpskog sporta.

Promocija ove jedinstvene monografije o učinku nepobedivih srpskih delfina održana je u Beogradu, u fantastičnom ambijentu kafića Andrije Prlainovića BISTRO. U našem i vašem sajtu „Praštanju uspeha“ ekskluzivno objavljujemo deo video snimka tog događaja, a koga je autor Dejan Stevović ovako najavio:

„Kruna akcija oko knjige “Neponovljivi” dogodila se danas u Prletovom kafiću „Bistro“. Doneli smo knjige, predstavili je zajedno moji prijatelji Živko Gocić, Andrija Prlainović, Jugoslav Vasović, Đorđe Stefanović, Dejan Tatić, Bane Mitrović…Stigli su Predrag Vujić, Ivan Cvetković, Boško Živančević, Srđan Tomić, Snežana Nena Pantović, drugari iz Sportnetworka, SOS kanala…Drugi su se javili, izvinili zbog izostanka. I to je lepo – dali su mi podršku. MI smo ipak vaterpolo ljudi, oni NEPONOVLJIVI, i lepo mi je uvek sa njima“.

ONO KAD…

Svi sad pišu nešto kao “ono kad… pa dodaju nešto lepo”. E, pa ajd i ja… Ono kad moj drug doktor Cepa naruči knjigu “Neponovljivi” i kaže:

– Moja lepša polovina Milica Djokic Jeremic je već pročitala i pitala se da li je sve baš tako.

– Ma ćuti zamisli …

– Ćuti -kaže Cepa i smejemo se.

– Pa šta će ti knjiga kad si je čitao ?

– Prvo čitala je Milica, drugo ja sam je dobio od Filipa a ovu nosim na poklon.

E to je ono kad…neko uzme knjigu da je pokloni.

A Cepa mora da bude specifican kao kada je u duelu sa Madjarima 2009. dobio crveni karton sa Kemenjem. Uzeo je poslednju knjigu iz prvog dela tiraža. Nema više ništa . Do srede,četvrtka kada stiže iz Pi-Presa drugi deo.

Hvala sajtu vaterpolovesti.com gde knjiga može da se naruči, Djordje Stefanović i supersportu365, Rori Slobodan Rora Damjanov i sajtu Praštanjeuspeha.rs, Pedji Vujiću, Ivanu Cvetkoviću, Nenad Kis Goranu Stepicu, Saletu Simicu, Snezana Nena Pantovic, SOS kanalu i Погледај Први (Igor Pančić) , Marku Marko Markovic što su pomogli da se o “Neponovljima” sazna mnogo više.

Od sredine nedelje preostali deo tiraža je tu a za posle će da vidimo. Toliko

Share on facebook
Share on twitter