sportski magazin

O nama

PRAŠTANJE USPEHA je naslov novog sportskog portala koji se pojavio na internetu 28. jula 2016. godine, s jednim jedinim ciljem da na najbolji mogući način afirmiše naš sport i sportiste – u   pravom svetlu, dobronamerno, bez senzacija i tabloidnih tekstova. U našoj, za sada maloj redakciji, učinićemo sve da oni iskreni poklonici sporta konačno dobiju priliku da u jednom internet  magazinu pronađu tekstove, jedinstvene i afirmativne, koje retko mogu pročitati u našim štampanim, elektronskim ili internet medijima.

Uvereni smo da postoji veliki neiskorišćen prostor za drugačije sadržaje o fenomenu sporta i ulozi sportista – o ljudima posvećenicima, zaljubljenicima, entuzijastima, znalcima, talentima, autentičnim ličnostima… U ovom nepravednom i apsurdnom vremenu, kada su lični interesi zlobnih pojedinaca i grupa izbili u prvi plan u svim životnim aktivnostima, zaboravlja se na  primere fenomenalnih sportista koji  svojom pozitivnom energijom, vrednoćom, upornim radom i poštenjem mogu ovaj svet učiniti boljim i lepšim.

Svi mi u redakciji sportskog internet magazina PRAŠTANJE USPEHA –  Slobodan Damjanov, sportski novinar, idejni tvorac i osnivač portala, Ivana Ogrizović, zadužena za govor fotografija i poseban vizuelni doživljaj, Milan Stojanović i Darko Putić koji  vode računa o dizajnu, programiranju i lakom pristupu sajtu i Mirko Kovačević koji brine o pismenosti  tekstova – verujemo u blagotvornu i humanu misiju sporta.

Dragi prijatelji, poklonici sporta i poštovani korisnici našeg portala, nadamo se da ćete nas iskreno podržati u našim namerama da drugačije predstavimo asove srpskog sporta, velike šampione, pančevačke velikane, lokalne sportske junake, ljude iz našeg dvorišta koji su tu oko nas, i samo nam je trebalo da saznamo liniju spajanja.

U ime radakcije: Slobodan Rora Damjanov

Share on facebook
Share on twitter