sportski magazin

/
/
Ljudmila Medan – BRAVO I SVAKA ČAST!

Triatlon je u modi: Ljudmila Medan, predstavljaće Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pančevka će deliti pravdu na, planetarno gledano, najvećoj sportskoj smotri.

 

BRAVO I SVAKA ČAST!

 

Lepa, najlepša vest, stigla je pre nekoliko dana na adresu Triatlon unije Srbije. Ljudmila Medan je izborila učešće na OI u prestonici Japana, kao tehničko lice, što je izuzetna pohvala i priznanje za sve što je poslednjih godina učinila za razvoj triatlona u Srbiji, kao i na međunarodnom planu.

Uporna u svemu što radi, podsetila nas je da je svaki dan za učenje, a kad imate viziju, lakši je put ka uspehu. Medanova obavlja niz važnih funkcija u krovnoj kući srpskog triatlona, njen rad je zapažen i van granica Srbije, a poseban pečat njenog delovanja u vezi je s devojkama koje ne žele da budu u drugom planu, kad je reč o triatlonu, kao sportskoj disciplini. Ljudmila Medan se dokazala u raznim poljima delovanja, a rad sa devojkama, pisanje programa njihovog razvoja, za ovu ciljnu grupu, kao i njeno delenje pravde na triatlon trkama u Srbiji i širom Evrope, nisu ostali neprimećeni od ljudi koji donose najvažnije odluke u triatlonu, globalno gledano.

Na linkovima koje možete videti u našem tekstu, možete pročitati o prvim utiscima rođene Pančevke, posle lepih vesti, koje vam prenosimo iz „Sportskog žurnala“, a ko će se sve naći na OI u Tokiju, možete pročitati i na sajtu www.triathlon.

 

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.zurnal.rs%2Fmiks%2Fostali-sportovi%2F78270%2Fsrpski-triatlon-prvi-put-na-oi-ljudmila-medan-sudi-u-tokiju%3Ffbclid%3DIwAR2jB2kGCTsAAeRzpHAZUE5SO43_1s82hnWbSw26D25v5wQSRBJ7gT8qOl4&h=AT0_duDUKPdJ-2HM12ZWGXTsTRlo8llCAA_iDjtn-DSLvXSO2noyvUwazWR19uvZ5C1num_wKct9ZqARtZZfal4nFbgAaDgX_PjTOINYbI_OnXty4GpV8Ga9yActDTj9VHVJ

 

Share on facebook
Share on twitter