sportski magazin

/
/
INSPIRACIJA U PRETHODNIM DELIMA

Praštanje uspeha vam predstavlja: Pred vama su priče, ispisane za čitaoce Sportskog žurnala,o: Ljupču Cvetkoskom, braći Milovanović, Milošu i Marku, kao i Zorani Barjaktarović, nekada sjajnim atletičarima pančevačkog Dinama

 

INSPIRACIJA U PRETHODNIM DELIMA

 

Zaista i potpuno sa razlogom, u poslednje vreme, najviše sam objavljivao, u vezi sa sportom, posebno lokalnim, o AK Dinamo. Brojni su razlozi. Niko, ne da ja pamtim, nije ostvario više, ne samo po broju osvojenih medalja na najznačajnijim srpskim takmičenjima, u odnosu na resurse koje su koristili ( skoro ni jedan, a bruka je neviđena što u Pančevu ne postoji atletska staza). Takođe, stasava sjajna generacija, sa sestrama Mrkela, Sanjom Marić, i drugom decom, o kojoj će se tek čuti. Ipak, sad je vreme da, ko to ne zna, ili da podsetim vas, koji ste upoznati, pre ovog vremena, bilo je izuzetnih rezultata. Čitajući o junacima ove rubrike, sve će vam biti još mnogo jasnije.

 

Uvodom sam načeo priču o Cveletu, Milošu, Marku i Zoki, koji sada, svako na svoj način, beru lovorike zbog uspešnog sportskog bitisanja, u jednom periodu svog života, a Ljupčo Cvetkoski, kao prvi trener AK Dinamo, nastavlja dobru tradiciju, učeći novu decu, kako se stiže do medalja i postaje čovek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slobodan Rora Damjanov

Vizuelni identitet: Jovana Damjanov

Share on facebook
Share on twitter