sportski magazin

/
/
Ko je ko u Pančevačkom sportu

ISTORIJA USPEHA

 

 

Ovom rubrikom najavljujemo nov projekat koji ćemo realizovati narednih meseci, u vezi sa najboljim i najtrofejnijim sportskim klubovima iz Pančeva.

 

U čak 16 oblasti, smestili smo najuticajnije sportske družine i pojedince, koje ćemo posebno predstavljati, po sportovima, i tako, na jednom mestu, javnosti priuštiti sve detalje o decenijama mukotrpnog rada i stvaranja.

 

Izbor sportova, klubova i sportista, pripada redakciji našeg sajta i za cilj ima da prikaže, ne sve sportske družine i njihove aktivnosti, već samo one koji su ostvarenim rezultatima doprineli da se prepoznaju u svetu sporta, kao i da Pančevo, na najbolji način, promovišu širom bivše nam zemlje-Jugoslavije, sada Srbije.

Počinjemo 1. septembra i završićemo celu priču do kraja godine, a svi ljubitelji sporta, moči će, jednom nedeljno, dakle, svakog narednog ponedeljka da pročitaju sadržaje koje smo pripremili. U našoj prvoj rubrici bavićemo se fudbalom, a čitaocima sajta „Praštanje uspeha“ predstavićemo FK Železničar, FK Dinamo 1945, FK Mladost Omoljica i FK Borac Starčevo.

Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima grada Pančeva, a pozivamo i sve zainteresovane koji žele da učestvuju u ovom angažmanu, u vidu reklamiranja, da nam se jave, kako bi ostvarili saradnju.

 

Redakcija sajta „Praštanje uspeha“

 

Share on facebook
Share on twitter